Svijet

PORODICA U ŠOKU Mladić pronađen mrtav, obučen u ženski kupaći kostim

Porodica mladića iz Češke ostala je u šoku nakon što su saznali uzrok smrti svog sina, koga su prethodno u bizarnom izdanju pronašli na podu sobe.

rotacija
FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Nakon što su razvalili vrata, vatrogasci su na podu spavaće sobe pronašli 30-godišnjeg Čeha s lopticom za stolni tenis u stražnjici, kojeg je udarila struja dok se samozadovoljavao. Muškarac je pronađen u jednodijelnom ženskom kupaćem kostimu sa trakama čvrsto vezanih oko nogu, tijela i vrata.

Zabrinuti roditelji potražili su pomoć nakon što nisu uspeli da otvore vrata sobe svoga sina, otkrili su ljekari u izvještaju u kom su opisali neobične okolnosti njegove smrti. Policija je pored tijela neindetifikovanog muškarca pronašla električni uređaj za masažu koji je još uvijek bio uključen u struju.

Testovi su pokazali da je uređaj bio neispravan sa vidljivim znakovima istrošenosti. Opekotine na muškarčevoj koži, nekoliko centimetara iznad organa, odgovarale su obliku glave uređaja za masažu. Autopsija, koja je obavljena 48 sati nakon njegove smrti, otkrila je i “čudno strano tijelo” u njegovim crevima.

Pročitajte još

Objavljujući pojedinosti o bizarnom slučaju ljekari iz Univerzitetske bolnice Hradek Kralove na sjeveru Češke napisali su:

– Pronašli smo kondom u plastičnoj prozirnoj kutijici na koju je bila pričvršćena naljepnica sa imenom žrtve napisanim crnom bojom. Izmjerili smo dužinu od 5,5 centimetara. Još jedan predmet, dužine oko 9 centimetara, bio zaglavljen u njegovom rektumu.

Ljekari su napisali da se radi o okruglom plastičnom cilindru na koji je stavljena ping-pong loptica pričvršćena plastičnom folijom. Pregledom su utvrđene otekline u plućima i mozgu, kao i krv koja je ostala u srčanim komorama.

Guranje predmeta u rektum uglavnom je povezano sa bizarnim zadovoljstvom jer često stimuliše prostatu kod muškaraca, ali isto tako i dijelove organa kod žena. Međutim, umetanje predmeta u rektum takođe je poznato i kao analna igra, nije bezopasno. Osim što se predmeti mogu zaglaviti, potencijalno mogu izazvati krvarenja u crijevima ili probušiti crijevo što može biti smrtonosno, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije