Politika

PORUKA NAJMLAĐEG POSLANIKA Draško Stanivuković zahvalio glasačima i dao ovo OBEĆANJE

Jedan od najaktivnijih banjalučkih gradskih odbornika Draško Stanivuković je, na osnovu do sada prebrojanih glasova, na opštim izborima dobio povjerenje 14.819 glasača.

PORUKA NAJMLAĐEG POSLANIKA Draško Stanivuković zahvalio glasačima i dao ovo OBEĆANJE
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

To je trenutno pojedinačno najveći uspjeh u borbi za Narodnu skupštinu RS, a povodom toga on je, kao budući najmlađi poslanik, poslao poruku.

Мој народе, у најтежим тренуцима и најгорим одлукама ГЛАВУ ГОРЕ и ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ.Ово је тежак тренутак за наш…

Posted by Драшко Станивуковић on Monday, October 8, 2018

Dali ste mi najveću pojedinačnu podršku u čitavoj Republici Srpskoj i to je za mene velika odgovornost, obaveza i motivacija da budem ono što ste vi htjeli, poslanik (poslan od naroda) i da vama služim i radim za interese svih nas – napisao je na svom Fejsbuk nalogu.

Pročitajte još

Ističe kako njegova odgovornost nije samo prema 15.000 onih koji su ga podržali, nego “prema svakom čovjeku u našoj zemlji, kao i onim koji su otišli i odlaze”.

– Izbori koji nisu donijeli promjene koje želimo su samo mala prepreka koju zajedno moramo preskočiti i nastaviti još jače. Obećavam da vašu podršku neću zloupotrijebiti i znajte da ću biti vaš najaktivniji i najposvećeniji poslanik, jer ste me ovom podrškom i ljubavlju koju mi šaljete zadužili – zaključio je on, podsjetivši da više nije samo najmlađi odbornik već i najmlađi poslanik.

Prihvati notifikacije