Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POSAO IZ SNOVA Bar u Karipskom moru traži šankera

Svijet
Autor:

Foto: Screenshot Facebook

Svakog dana različite kompanije nude “posao iz snova” na tropskim lokacijama u svrhu vlastite promocije, a taj primjer koristi i Floyd's Pelican Bar na Jamajki.

Radi se o baru na vodi kojem je moguće pristupiti samo čamcem, a jedan od srećnih aplikanata će dobiti priliku raditi “u jednom od najfotografisanijih barova na svijetu”.

Oglas je objavila američka turistička kompanija Virdžin Holidejs te je navela da vlasnik pomenutog bara Flojd Forbs želi konačno napraviti pauzu nakon 18 godina iza šanka te da mu je potreban neko ko će ga zamijeniti ovog ljeta.

Ipak, posao nije stalan, nego traje svega sedam dana, a potom slijedi povratak u realnost. Prijaviti se mogu svi Britanci s iskustvom rada u baru ili pabu, koji znaju napraviti ugodnu atmosferu za goste, znaju odabrati dobru muziku i slično, piše Klix.

Bar je udaljen od kopna nešto manje od dva kilometra, a prvobitno je otvoren 2001. godine. Tri godine kasnije je uništen tokom uragana Ivan, ali je potom ponovo izgrađen. Njegova popularnost je rasla, pa Forbs nije imao vremena za odmor. Ove godine će dobiti privremenu zamjenu kako bi napravio predah.

Kandidat koji bude primljen dobiće povratnu kartu za Jamajku, sedmodnevni smještaj i džeparac od 1.150 dolara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO