Banjaluka

"POŠTOVAĆEMO MJERE" I NDP obustavlja javne skupove

 Gradski izborni štab NDP- Banjaluka obustavlja sve predizborne aktivnosti i skupove koji su planirani tokom predizborne kampanje u ovom gradu, poštujući tako odluke Republičkog štaba za vanredne situacije i uvažavajući zdravlje stanovništva, rekao je predsjednik Odbora Aleksandar Lukić.

"POŠTOVAĆEMO MJERE" I NDP obustavlja javne skupove
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Obustava stupa na snagu danas i trajaće do kraja predizborne kampanje, osim u slučaju poboljšanja epidemiološke situacije, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena, saopšteno je iz NDP-a.

Iz NDP Banjaluka dodaju da će nastaviti informisanje javnosti na digitalnim platformama, posredstvom zvaničnih naloga na društvenim mrežama i veb-stranice, kao i promocijom programskih aktivnosti i video-spotova pod nazivom “Dosta je priče, idemo raditi”.

NDP Banjaluka nastaviće redovno medijsko obraćanje u kojima će predstaviti plan za razvoj Banjaluke “10 puta 10”, kao i kontakt sa manjim grupama na otvorenom, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Iz NDP-a Banjaluka pozivaju i druge učesnike u izbornoj kampanji da odgode sva planirana okupljanja, kako bi zaštitili zdravlje i živote sugrađana.