Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POŠTUJE MJERE Bosancu zabranjeno kretanje zbog vanrednog stanja

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

Poznati kompozitor i član žirija u šou programu “Zvezde Granda” Dragan Stojković Bosanac spada u kategoriju stanovništva Srbije kojem je potpuno zabranjeno napuštanje doma tokom vanrednog stanja.

Ovu mjeru donijela je Vlada Republike Srbije za sve one koji imaju više od 65 godina kako bi bili zaštičeni od epidemije virusa korona. Bosanac poštuje zakon i sjedi kod kuće otkad je ova odluka stupila na snagu, a vreme u svom domu provodi sa kćerkom, pjevačicom Aleksandrom Stojković Džidžom, kao i suprugom i sinom.

Bosanac i njegova porodica dugi niz godina žive u prostranoj kući na Bežanijskoj kosi. Džidža je otkrila da Stojkovići ne mogu da zamisle dan bez jednog proizvoda.

– U frižideru uvijek imamo kefir. Odem u prodavnicu i kažem: „Dajte mi 16 kefira”, jer mi smo zaljubljenici u to – otkrila je ona i dodala da su za kuhinju zadužene ona i njena mama.

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Stojkovićeva je pokazala i ogroman dnevni boravak čiji pod krase dva izuzetno skupa i rijetka tepiha, ali i skupocijena garnitura, prenosi pulsonline.

– U dnevnom boravku porodično provodimo vrijeme kada nismo u svađi. Tata obično leži na kauču, a ja sjednem na drvenu stoličicu. Kada slavu slavimo, ovdje dovodimo goste. Izbacimo tepihe, ubacimo stolove u ge, kako tata kaže. Ne pravimo žurke za slavu, mi dovedemo ljude da se lijepo najedu, napiju, lijepo ispričaju i da idu kući – objasnila je Džidža, a potom je medijsku ekipu odvela u Draganovu radnu sobu.

– Ovdje se nalaze naši instrumenti, harmonika, klavir, gitara. Rado bih vam odsvirala nešto, ali su mi nokti predugački, pa ne mogu. Ovdje se nalazi i fotografija druga Tita. Mi smo komunisti, što se kaže, pa zato držimo njegovu sliku – objasnila je kćerka poznatog kompozitora,

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO