Politika

DODIK I OBRADOVIĆ POTPISALI Članovi banjalučkog DNS prešli u SNSD (FOTO)

Kako su potvrdili iz SNSD, bivši predsjednik banjalučkog odbora DNS Borivoje Obradović i nekadašnji članovi odbora ove stranke potpisali su pristupnice za ulazak u SNSD.

DODIK I OBRADOVIĆ POTPISALI Članovi banjalučkog DNS prešli u SNSD (FOTO)
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Боривоје Обрадовић и екипа из бањалучког ДНС-а прешли у СНСД. Потписали приступнице.

Posted by СНСД SNSD on Sunday, January 17, 2021

– Ovo je jedan dio koji je odlučio da pristupi SNSD zbog moje bolesti nismo mogli ranije da to uradimo. Radi se o ljudima koji su dobrodošli i kojima se ja radujem, Borivoja znam još iz njegovih studentskih dana – rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik.

Dodik je dodao da im je zahvalan na volji da zajedno sa njima nastave svoju političku borbu.

– Integrisani smo oko činjenice za stabilnu Republiku Srpsku i jaku Banjaluku, Banjaluka koja narod ojača samo jaka Banjaluka ekonomski i politički može da nosi utakmicu na nivou BiH. Od danas su oni članovi SNSD, kada se završi procedura oko dodjele karata upriličićemo svečanu dodjelu članskih karti – rekao je Dodik.

Bivši predsjednik Gradskog odbora DNS Borivoje Obradović, rekao je da su izabrali SNSD jer je najsnažniji.

– Svi mi danas ovdje smo u DNS smo bili tim i prošli smo turbolencije u toj stranci, diplomirali smo probleme u DNS, niko od nas se nije isticao kao neka medijska zvijezda, smatramo da je SNSD najveća i najsnažnija partija u RS ali i u Banjaluci. Izabrali smo SNSD jer je najsnažniji. Vjerujem da će na narednim izborima pobjediti SNSD – rekao je Obradović.

Novim članovima zahvalio se i predsjednik Skupštine garada Banjaluka Mladen Ilić.

– Zadovoljstvo mi je što su ovako kvalitetni kadrovi pristupili SNSD, važno je napomenuti da je klub SNSD jači za dva odbornika. Vjerujem da će naredni period biti konstruktivan i da ćemo nastaviti razvoj Banjaluke – rekao je Mladen Ilić.

Prihvati notifikacije