Zabava

Potpuno upravljali njenim životom: Britni Spirs uvjerena da je bivši suprug sarađivao sa njenim ocem

Britni Spirs vjeruje da je bivši suprug Sam Asghari "tajno radio" sa njenim otuđenim ocem Džejmijem i davao mu informacije koje bi pomogle da ostane pod njegovom kontrolom zahvaljujući starateljstvu.

Razvodi se Britni Spis nakon godinu dana braka
FOTO: NINA PROMMER/EPA

Sam (29) je ranije ovog mjeseca podnio zahtjev za razvod od Britni (41), nakon samo 13 mjeseci braka, međutim izvor blizak pop zvijezdi sada tvrdi da je počela ozbiljno sumnjati u vezu mnogo prije nego što su se zvanično rastali.

Prema izvoru, Britni je postala sumnjičava da je glumac s kojim je počela izlaziti pet godina prije nego što je okončano očevo dugotrajno starateljstvo nad njom – radio s Džejmijem i odavao mu informacije o detaljima iz njenog života.

– Britni ima razloga vjerovati da je Sam tajno radio s njenim ocem Džejmijem od prvih dana njihove veze – rekao je izvor za Dejli Mejl.

– Sem bi Džejmiju pružio informacije koje bi pomogle da ostane zaključana i pod starateljstvom. Zauzvrat, Sem je dobio pristup njoj i njenom novcu. Britni se sada osjeća kao da je Sem sve vrijeme varao – dodao je.

Manje od dva mjeseca nakon što su se Sem i Britni upoznali na snimanju videa za pjesmu “Slamber Parti” vezu su ozvaničili na društvenim mrežama. U to vrijeme, Britnijevim životom je upravljao njen otac, koji je imao potpunu kontrolu nad njenim finansijama, karijerom i svakodnevnim aktivnostima.

Pročitajte još

Iako je krug pop zvijezde bio ograničen na njene plesače i druge koji su bili uključeni u njenu karijeru, Sem je dobrodošao u porodicu Spirs, a pridružio im se na odmorima i porodičnim izletima.

U godinama otkako je upoznao Britni, njegova glumačka karijera je procvjetala, a prije nego što je njihova romansa izašla u javnost, imao je samo jednu glumačku zaslugu – ulogu u spotu grupe Fift Harmoni. Međutim, od tada je snimio desetak filmova i TV emisija.

Nakon glasina o razvodu, Asghari se oglasio na Instagramu i potvrdio da je podnio zahtjev za razvod braka, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu