Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POŽAR U SREBRENICI Nepokretna starica spasena iz stana koji je potpuno izgorio (VIDEO)

Hronika
Autor:

Foto: RTV Srebrenica /Facebook video screenshot

Stan na osmom spratu zgrade u srebreničkom naselju Panađurište, u kome je danas izbio požar, izgorio je, a vlasnica stana nepokretna starica Milica Simić spasena je, zahvaljujući brzoj reakciji komšija, rekli su Srni očevici.

Simićevoj, koja živi sama, ukazana je pomoć u lokalnom Domu zdravlja i upućena je na zbrinjavanje u Bolnicu Zvornik, rečeno je Srni u srebreničkom Domu zdravlja.

Brzom intervencijom srebreničkih vatrogasaca požar koji je izbio u 14.00 časova je lokalizovan, a zatim i ugašen i nije zahvatio ostale stanove u zgradi, ali je dim ispunio stubišta pa stanari čekaju ispred zgrade da se dim raziđe da mogu ući u svoje stambene prostore.

SrebrenicaU zgradi Lamela 3 izbio pozar u stanu. Vatrogasci su na terenu.

Gepostet von RTV Srebrenica am Freitag, 13. Dezember 2019

Vatrogasci koji su gasili požar kažu da su neispravni hidranti u ovoj zgradi i da su uspjeli lokalizovati požar zahvaljujući nastavljanju vatrogasnih crijeva sa cisterni kojima su došli da gase požar i iz kojih su crpili vodu.

Uzrok izbijanja požara nije poznat.

Policija obezbjeđuje požarište i očekuje se dolazak vještaka da se se obavi uviđaj, procijeni šteta i utvrdi uzrok izbijanja požara.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO