Zabava

POZIRALA GOLA Jovana Jeremić poslala poruku lažnim moralistima (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić pozirala je bez odjeće i fotografiju postavila na društvene mreže.

POZIRALA GOLA Jovana Jeremić poslala poruku lažnim moralistima (FOTO)
FOTO: JEREMICJOVANA /INSTAGRAM/SCREENSHOT

Intimne dijelove tijela prekrila je poklonima, a na rukama je imala crvene rukavice. Objava je odmah pokrenula mnoštvo komentara, dok je Jovana Jeremić imala štošta da kaže ovim povodom.

– Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista – navela je Jovana na početku.

– Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscijepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželio. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi – dodala je ona.

– Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posljedica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema života , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osjetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovjek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? – zaključila je Jeremićeva, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije