Gradovi

POZIV NA JEDINSTVO PRED IZBORE U MOSTARU Milivojević: Imamo veliku podršku institucija Srpske I Srbije

Nosilac liste "Ostajte ovdje - Zajedno za naš Mostar" Velibor Milivojević izjavio je da Srbi u Mostaru imaju veliku podršku institucija Republike Srpske i Srbije, a da se od njih traži samo jedinstvo.

POZIV NA JEDINSTVO PRED IZBORE U MOSTARU Milivojević: Imamo veliku podršku institucija Srpske I Srbije
FOTO: SRNA

Uprkos malobrojnosti naše zajednice na Gradskom području Jugoistok mi želimo da pošaljemo poruku da želimo da održimo i povećamo našu zajednicu, da zadržimo svoju zemlju, svoje kuće i da uvijek ostanemo ovdje – rekao je Milivojević.

On je večeras na predstavljanju kandidata sa liste “Ostajte sa liste ovdje – Zajedno za naš Mostar” za Gradsko područje Jugoistok istakao da se o svim povratničkim naseljima mora povesti računa na jednak način.

– Mi ćemo nastaviti da ulažemo ravnomjerno u svako područje. Svaki naš čovjek, bez obzira na to gdje se nalazi, treba da bude uvažen i to će biti politika koju ćemo i ubuduće da sprovodimo – rekao je Milivojević.

Pročitajte još

Nosilac liste za Gradsko područje Jugoistok Vladenko Papić istakao je da Srbi u Mostaru samo ujedinjeni mogu opstati u ovom gradu, te da je to bio i njegov motiv da se kandiduje.

Papić je pozvao sve sugrađane da glasaju za srpsku listu “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar” i Velibora Milivojevića.

Kandidat na listi za Gradsko područje Jugoistok Doris Žutina izrazila je očekivanje da će izbori proteći uspješno i da će Srbi imati svog predstavnika u Gradskom vijeću Mostara.

Jedan od kandidata na Gradskoj listi Radislav Tubić naglasio je da se u narodu pokazalo jedinstvo i podrška listi “Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar”.