Zabava

Poziv pred predaju u policiju: Osman Karić otkrio da se čuo sa Stefanom poslije tri dana

Bivši zadrugar Stefan Karić nakon tri dana bjekstva javio se u policiju u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja.

Stefan Karić, Osman Karić, Nataša Šavija
FOTO: ZORAN ILIĆ, INSTAGRAM/NATAŠA ŠAVIJA / RINGIER/COMBO

Stefan je, po njenim tvrdnjama pobjegao sa lica mjesta, nakon što joj je nanio teške tjelesne povrede, i policija je sve vrijeme tragala za njim. Međutim, juče se pojavio sa svojim advokatom ispred MUP, gdje mu je određen pritvor od 48 sati.

Njegov otac, Osman Karić isticao je da se tokom Stefanovog bjekstva nijednom nije čuo sa njim, a sada je za Blic otkrio da je imao poziv sa sinom prije nego što mu je određeno zatvorsko zadržavanje.

– Posljednji put kada sam se čuo sa Stefanom bilo je juče dok je bio na putu u Sremsku Mitrovicu da se javi u policiju. Kao što znate, određen mu je pritvor od 48 sati, tako da je sada nemoguće imati bilo kakav kontakt sa njim, čak ni ovlašćeni advokat nema pristup – rekao je Osman.

Pročitajte još

On je dodao da se više neće oglašavati povodom ovog slučaja.

– U svrhu daljeg toka istrage ja se za sada neću oglašavati.

Kako je Karićev advokat otkrio, ukoliko se dokaže njegova krivica, prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina, piše Blic.

– On će biti izveden pred tužiocem. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. spreman je na proces. Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobegao sa lica mesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem – rekao je advokat Goran Karadarević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije