Gradovi

POZVALI NA GLASANJE Bosančić: Podrška Grujičiću i odborničkoj listi DEMOS-SNP

Demokratski savez (DEMOS) pozvao je sve građane Srebrenice da izađu na izbore 21. februara i glasaju za odborničku listu DEMOS-SNP, jer se na njoj nalaze ljudi koji će raditi na razvoju ove lokalne zajednice, izjavio je generalni sekretar DEMOS-a Boran Bosančić.

POZVALI NA GLASANJE Bosančić: Podrška Grujičiću i odborničkoj listi DEMOS-SNP
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
Boran Bosančić

Bosančić je naglasio da je kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić, koga podržava 12 političkih stranaka, svojim dosadašnjim radom pokazao da je spreman i sposoban da radi na dobrobit i u korist svih građana koji žive u Srebrenici i imaće punu podršku koalicije DEMOS-SNP u toj opštini.

Pročitajte još

– Najavu kandidata koalicije ‘Moja adresa: Srebrenica’ za načelnika Srebrenice Alije Tabakovića da će bojkotovati ponovljene izbore u Srebrenici, DEMOS smatra nepotrebnim komplikovanjem života ove lokalne zajednice i onemogućavanje normalnog života njenih građana – istakao je Bosančić.

On je naglasio da je traženjem poništavanja izbora, Srebrenica nepotrebno izgubila vrijeme, a da isti oni koji su tražili njihovo poništavanje sada ponovo problematizuju izborni proces, svjesno radeći protiv građana Srebrenice.