Zabava

“PRAVA SAM SREĆNICA” Kaja proslavila rođendan pa progovorila o vezi sa fudbalerom

Atraktivna pjevačica kaže da je nimalo ne plaše godine i ponosno tvrdi da je prava srećnica što joj je dečko veliki džentlmen.

“PRAVA SAM SREĆNICA” Kaja proslavila rođendan pa progovorila o vezi sa fudbalerom
FOTO: V. SPORČIĆ/RAS SRBIJA

Kaja Ostojić proslavila je 37. rođendan u Francuskoj u društvu svog izabranika Matea Pavlovića, koji joj je za tu priliku upriličio romantičnu večeru uz rođendansku tortu. Njih dvoje su nedavno objelodanili svoju vezu i od tada uživaju u zajedničkom životu, a Mateo svaku priliku koristi da dragu iznenadi.

– Mateo je predivan i on je jedan veliki džentlmen, tako da nijedan važan datum ne prepušta slučaju. Mogu za sebe da kažem da sam prava srećnica i da se on trudi da mi svaki dan bude kao da mi je rođendan. A za ovaj 37. mu takođe nije manjkalo maštovitosti – iskrena je Kaja i dodaje da je i sama veliki romantik:

– Dosta pažnje polažemo u romantiku i znamo često da priređujemo jedno drugom iznenađenja, to jest kad god se za to ukaže prilika.

Iako je sve bliža petoj deceniji, Kaja ne krije da ponosno nosi godine i da se ne plaši starosti.

View this post on Instagram

Not sure if I have to strike a pose or just relax….💄

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

– Moram da priznam da se iz godine u godinu sve bolje i bolje osjećam u svojoj koži i bilo bi divno kad bi se ta tradicija nastavila još mnogo godina. Jedino što me plaši vezano za starenje jeste bespomoćnost, tako da eto, samo da bog da dobro zdravlje i za mene strahovi ne postoje – ističe Ostojićeva i otkriva šta je najvrijednije naučila do svoje 37. godine:

– Iz godine u godinu sam naučila zaista puno toga, a najvrijednije je možda to da sve ide po zasluzi, i da ljubav ne možeš da narediš, nego da zaslužiš. Ono što još uvijek pokušavam da ispravim jeste da budem malo manje požrtvovana tamo gdje to nije zasluženo. I moja pretjerana darežljivost mi vrlo često zasmeta, tako da i na tome radim.

Majka osamnaestogodišnje Nikoline, pored kćerke izgleda poput njene starije sestre, pa ne čudi što ne pridaje veliku pažnju godinama. Kaja je posebno ponosna i na odnos koji ima sa nasljednicom.

– Nikolinu sam još od malih nogu naučila da “mami uvijek mora sve da se kaže” tako da sam uvijek bila upućena u njen život u potpunosti. I beskrajno sam ponosna na to u kakvu djevojku je izrasla – istakla je pjevačica koja je nedavno uputila kritiku svima koji promovišu vještačku sreću i “idealne” živote na društvenim mrežama:

– Prosto kad pogledaš objave na Instagramu zaista sve djeluje idealno, valjda je to estetika današnjice. Mene malo nervira kada se životi, koji su daleko od savršenstva, prikazuju kao savršeni.

Avgust mi je bio pun suza i stresova

Iako mnogima djeluje da Kaja živi život iz snova, ona ističe da je i njena svakodnevica ispunjena usponima i padovima.

– Moj život nikako nije idealan, štaviše, evo baš protekli avgust mjesec mi je bio kao hod po užarenom polju, najblaže rečeno. Jedva sam čekala da mi svane septembar! U mom slučaju postoji ta neka ružna tradicija da mi svaki avgust bude prepun nekih stresova i suza i prosto ne znam čemu to da pripišem. Tako da ništa nije savršeno, ali ako si optimista, reći ćeš da ta nesavršenstva životu daju svoju čar. Ne volim stvari da provlačim kroz filtere i guram pod tepih, volim sve da raščistim i počistim, jer sam ipak jedna pedantna Djevica – kroz smijeh poručuje pjevačica, piše Blic.