Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

“PRAVDA ZA DAVIDA” I VEČERAS NA TRGU KRAJINE Dragičević: Ko god proba da zloupotrijebi ovo mjesto biće saučesnik u BRUTALNOM UBISTVU

Društvo
Autor:

Foto: Dejan Božić / RAS Srbija

Jataci, saučesnici i prikrivači dokaza, zločinci, ubice, pokušavate drugi put da ga ubijete. Jedan nalogodavac sa naredbom da se David ubije i egzekutor koji ga je ubio, slušajte, Davida vam nikada neću oprostiti, poručio je Davor Dragičević sa banjalučkog Trga Krajine.

On je napomenuo da su Davida ubili 26. marta, a da drugi put mogu samo pokušati da ga ubiju.

Foto: Dejan Božić / RAS Srbija

– Imena ubica i nalogodavaca vam neću još reći, to vam treba reci MUP i Tužilaštvo. Govorite od 18. da znate ko ga je ubio, a ništa ne poduzimate – rekao je ožalošćeni otac.

Večeras je ponovio da su politiku sami uvukli, a da dalje moraju nastaviti mirno i dojanstveno.

Foto: Dejan Božić / RAS Srbija

– Ko god proba da zloupotrijebi ovo mjesto biće saučesnik u brutalnom ubistvu. David je ubijen u noći izmedju 23. i 24. marta i položen u Crkvenu koja je kanalizacija – naglasio je Dragičević, te se zahvalio Sarajevu na gostoprimstvu i ljudima koji dolaze na Trg Krajine i daju mu snagu.

– Od danas zahtijevamo da se sve žrtve prilikom obdukcije testiraju na alkohol i droge  – naglasio je on i poručio da od sutra kreću tužbe protiv zločinaca.

Foto: Dejan Božić / RAS Srbija

Zatim je na Trgu puštena pjesma “Klinac u getu”, koju su svi zajedno pjevali sa podignutim šakama visoko u vazduh.

Dvije članice grupe su rekle da nece biti u Anketnom odboru i da tu trebaju biti osobe koje su stručne i koje ce doprinijeti borbi do istine.

Nakon toga se na banjalučkom trgu pojavila grupa od 20 momaka i djevojaka koji su rekli da su mladi glumci iz Banjaluke i izrecitovali su govor Cicerona u senatu, što je izazvalo veliko oduševljenje svih pristnih, koji su ih pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Foto: Goran Obradović / RAS Srbija

Pročitana su i pisma koja su stigla u grupu “Pravda za Davida”.

Poručili su da će nakon ove borbe i kada dođu do istine, krenuti sa borbom za Davidom zakon po kojem će kazne za zločince biti 45 godina.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO