Magazin

Pravi veseljak sa Balkana: Pogodila ga pjesma, pa počeo razbijati staklo u autu (VIDEO)

Ako vas je nekad pogodila pjesma, a to ste podnijeli mirno i staloženo - čestitamo. Ipak veliki je broj onih koji će uraditi mnoge lude stvari kada čuju svoju omiljenu pjesmu, strofu, stih. Jedna takva situacija osvanula je na društvenim mrežama, kada je objavljen i više nego šokantan video.

Čovjek vozi automobil
FOTO: BALKANSKIVOZACI_/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, na Instagram stanici objavljen je video u kome se vidi kako muškarac sa naših prostora, reaguje na svoju omiljenu pjesmu. Vozeći se u svom automobilu, njega je pogodila pjesma sa radija, te je uslijedio šok potez, koji je mnoge ostavio u nevjerici.

Pročitajte još

Vozač je u tom trenutku, stegavši pesnicu, iz sve snage udario u prednje staklo automobila tj. šoferšajbnu koja je naravno istog trenutka naprsla. Međutim ne mareći za štetu koju je napravio, muškarac je nastavio i vožnju ali i veselje.

Komentari ispod videa, bili su šaljive prirode, iako vjerujemo da bi se bilo ko zapitao da li je bezbjedno biti pored ovog muškarca, da se našao sa njim u autu, prenosi Blic.

– Ako je mjeriti po razvijenoj ruci, ovaj je pozitivni mangup, a pjesma je vrh – napisala je jedna korisnica Instagrama.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu