Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Predstavnici STKI „Vrbas“ u Gradskoj upravi: “Glavni cilj nam je izgradnja STONOTENISKE SALE”

Banjaluka
Autor:

Foto: Grad Banjaluka/RAS Srbija

Predstavnicima Stonoteniskog kluba invalida „Vrbas“ razgovarali su danas sa predstavnicima gradske vlasti o mogućnostima podrške i razvoja ovog sporta u gradu na Vrbasu.

Ovaj klub, koji se prošle godine okitio sa gotovo 50 medalja i 20 pehara, ima za glavni cilj izgradnju stonoteniske sale sa smještajnim kapacitetima, koja bi, uz njihov put kroz evropska takmičenja, uveliko pomogla da sportisti ovih kategorija imaju još bolje uslove, i to, kako kažu, u skladu sa rezultatima koje ostvaruju kako na domaćem terenu, tako i u inostranstvu.

Trener STKI „Vrbas“ Jovica Šormaz je rekao da im je cilj da Banjaluka dobije stonotenisku salu, koju bi mogli koristiti i neki drugi sportisti, a koja bi bila samoodrživa, da se ubrza razvoj sportskog turizma, kao i da u „Vrbasu“ rade na tome da imaju prvog olimpijca.

On je istakao da je posebno ponosan na rezultate članova kluba kao i na to i što će „Vrbas“ predstavljati BiH u Evropskoj hendikep ligi, a ovaj klub jedini na prostorima Balkana ima medalje u svim invalidnim grupacijama.

Predstvnike je u Gradskoj upravi ugostip predsjednik Skupštine, Zoran Talić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO