Zabava

"Preklinjala sam djecu da ne pričaju u školi da sam im majka" Suzana Mančić o teškim životnim trenucima

Voditeljka Suzana Mančić, prije nekoliko godina se suočila, kako je i sama isticala sa najtežim periodom u svom životu kada su njeni intimni snimci dospjeli u javnost.

"Preklinjala sam djecu da ne pričaju u školi da sam im majka" Suzana Mančić o teškim životnim trenucima
FOTO: P. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Prvi snimak je bio sa sadašnjim suprugom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke i drugi sa bivšim suprugom.

Voditeljka koja je je karijeru započela kao Loto djevojke, istakla je tada da se zbog nervoze i cijele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci razboljela, te da je od sramote djeci govorila da nikome ne pričaju da im je ona majka.

FOTO: SUZANAMANCICOFFICIAL/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: SUZANAMANCICOFFICIAL/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i djece. Ja sam u jednom momentu govorila djeci: “Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama”, a moja Natalija mi je rekla: “Ja se ponosim što si ti moja mama”. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore – rekla je za Blic jednom prilikom.

Pročitajte još

Suzana se rodila u Beogradu. Medijsku karijeru je započela pjesmom “Ogledalce, ogledalce”. U to vrijeme imala je 18 godina. Osmjehnula joj se zatim karijera TV voditeljke. Najčešće je vodila zabavne emisije, a onda joj je povjeren zadatak Loto djevojke.

Pjevala je, vodila emisije, glumila, a oprobala se i u pozorištu. Isticala je stalno kako je multitalentovana, ali i da javnost u našoj zemlji to često nije umjela da razumije, prenosi Blic.