Zabava

“PRESTARA SAM ZA TO” Lijepa glumica više ne želi živjeti s muškarcima (FOTO)

Šarliz Teron otkrila je da se možda nikad više neće useliti s muškarcem.

“PRESTARA SAM ZA TO” Lijepa glumica više ne želi živjeti s muškarcima (FOTO)
FOTO: CHARLIZEAFRICA/INSTAGRAM SCREENSHOT

44-godišnja glumica koja je raskinula s posljednjim dugogodišnjim dečkom Stuartom Taunsendom prije desetak godina to je otkrila u razgovoru za The Mirror.

Ne znam hoću li ikada više moći živjeti s nekim. Da budem potpuno iskrena, možda će morati kupiti kuću pored mene – rekla je.

– Ne znam hoću li se moći ikad više nositi s tim. Prestara sam za to – rekla je oskarovka. Dodala je kako joj muškarac u životu uopšte ne nedostaje.

– Nikad se nisam osjećala usamljenom – govori te otkriva kako i dalje uživa u spojevima ipak nikako nije za novi brak.

– Moj život trenutno ne dopušta puno prostora da se tako nešto dogodi, nešto što je nevjerovatno teško postići i kad niste samohrana majka – rekla je glumica te objasnila kako ni nema potrebe za tim, prenosi Avaz.

View this post on Instagram

@glamourmag #GlamourWOTY ❤️

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Od 2001. do 2010. bila je u vezi s glumcem Stuartom, a od 2013. do 2015. izlazila je sa Šon Penom, koji je nedavno oženio svoju treću suprugu.

U intervjuu za britanski tabloid, glumica je komentarisala  glasine da se ona željela udati za Pena.

– To nije istina. Ne, nisam se ‘umalo udala za Pena’. To je sr**e. Izlazili smo. To je sve što smo radili. Definitivno smo bili par, no te je bilo jedva godinu dana. Nikad nismo živjeli zajedno. Nisam se željela udati za njega. To nije bilo u planu – rekla je.