Rezultati pretrage za: Draško Stanivuković

branislav borenović na obilježavanju spasovdana
politika

"Da ovaj veliki praznik proslavimo u zdravlju i radosti" Borenović uputio čestitke sveštenstvu, rukovodstvu i građanima Banjaluke povodom krsne slave - Spasovdana

Povodom Vaznesenja Gospodnjeg – Spasovdana, krsne slave Grada Banjaluka i Sabornog hrama Hrista Spasitelja, sveštenstvu Sabornog hrama, našim sugrađanima, gradonačelniku Drašku Stanivukoviću i rukovodstvu Grada upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da ovaj veliki praznik proslavimo u zdravlju i radosti.

Tanja Vukomanović
banjaluka

"Ne želim zemlju u kojoj se kocka servira djeci kao nešto dobro" Vukomanovićeva istakla da se vodi "rat" između kladionica i njihovih korisnika i da je samo pitanje na čiju će stranu stati institucije Srpske

Već sada je jasno da se vodi rat između vlasnika kladionica i kockarnica koji žive od onih koji često nemaju kontrolu nad svojim životom, i onih koji ne žele da dozvole da takva budućnosti čeka našu djecu, pitanje je samo na čiju će stranu stati institucije Republike Srpske.

Draško Stanivuković gradonačelnik Banjaluke
banjaluka

"Govoriti o betonizaciji grada u mom mandatu NIJE PRIKLADNO" Stanivuković objasnio šta je planirano na "Paskulinoj ciglani" i na prostoru "Fruktone" 

Koristiti u mom mandatu termin betonizacija nije prikladno. Podsjećam vas da umjesto nebodera od 14 spratova kod bivšeg kina Kozara, gradimo park. Na prostoru tzv. „Kupusišta“ takođe gradimo park, a kod TC „Delta“ najveći gradski park. Želim da kažem da to što predloži projektantska kuća ne znači da će biti tako.