Rezultati pretrage za: igor crnadak

igor crnadak pdp
politika

"Nadam se da ćete između Milanovića i svog naroda izabrati narod" PDP ponovo predlaže da se hrvatski predsjednik proglasi nepoželjnim za Srpsku

Nakon što je Okružni sud u Doboju potvrdio optužnicu protiv Željka Pudića, pripadnika 103. brigade HVO, koju je nedavno u Derventi odlikovao predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, Klub poslanika PDP će na narednoj sjednici Narodne skupštine ponovo predložiti usvajanje Rezolucije o proglašavanju Milanovića nepoželjnim za Republiku Srpsku.

Zoran Milanović
politika

Zvaničan zahtjev PDP "Zoran Milanović da se proglasi nepoželjnom osobom"

Šef Kluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak, uputio je danas zahtjev Narodnoj skupštini Rezoluciju o proglašavanju Zorana Milanovića nepoželjnom osobom za Republiku Srpsku i preporuku Narodne skupštine Republike Srpske članu Predsjedništva BiH o proglašavanju Zorana Milanovića za nepoželjnu osobu u BiH.

Crnadak odgovorio Cvijanovićevoj: Ljutnja i uvrede ne prikrivaju štetu učinjenu Srpskoj
politika

Crnadak odgovorio Cvijanovićevoj: Ljutnja i uvrede ne prikrivaju štetu učinjenu Srpskoj

Kao najodgovornija za oblast spoljne politike i zaštitu interesa Republike Srpske u međunarodnim odnosima, predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović napravila je ogromnu štetu Republici Srpskoj i Srbiji, jer je dozvolila da BiH podrži članstvo tzv. Kosova u Savjetu Evrope i nikakvi ljutiti i uvredljivi komentari ne mogu sakriti ovu činjenicu, rekao je šef Kluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Crnadak.

Igor Crnadak
politika

"Neću učiniti zadovoljstvo Stevandiću" Crnadak o sukobu s predsjednikom NS RS

Nakon što su me svi poslanici u Klubu PDP informisali da će napustiti sjednicu ukoliko fizički budem odstranjen iz Narodne skupštine, odlučio sam da ne učinim zadovoljstvo Nenadu Stevandiću da u potpunosti isključi PDP iz današnje rasprave i onemogući da se čuju naši stavovi, kaže za Srpskainfo šef poslaničkog kluba PDP u Narodnoj skupštini Igor Crnadak.

Prihvati notifikacije