Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRIJATELJICA MAJKE NAJTRAŽENIJEG UBICE “Nožem ju je izbo više od 15 puta, na sahrani smo svi BILI U STRAHU”

Hronika
Autor:

Foto: Edin Gačić/Youtube/Screenshot

Sjećam se kada je Edin Gačić ubio majku Sifetu, to je bio veliki šok za sve nas koji smo ih poznavali, a mogu misliti kako je tek bilo porodici, ispričala je za Srpskainfo jedna od poznanica porodice serijskog ubice Edina Gačića, od kojeg danima strijepi cijela BiH.

Ona je dodala da je tada čula da je Gačić majku nožem ubo više od 15 puta, ali i da se pričalo da je u nju pucao iz pištolja.

– Pošto sam njegovu majku poznavala cijeli život, išla sam na sahranu, ali i tu je bila veoma napeta situacija. Edin je u to vrijeme bio u bjekstvu, pa je na sahrani bilo dosta policije – rekla je naša sagovornica, koja iz straha nije željela da spominjemo njeno ime.

Prema njenim riječima, na groblju u Banjaluci bilo je mnogo inspektora, a ispred je bilo nekoliko policijskih auta, jer su svi očekivali da će i Gačić doći na sahranu.

– Njegovu sestru je to ubistvo jako potreslo, tražila je od policije da ga što prije nađu. Tada je prekinula svaki kontkat sa njim, mislim da je to uradila i cijela porodica – ispričala je sagovornica Srpkainfo.

Za Gačićem je u toku jedna od najvećih potraga u BiH, jer je 4. februara u Konjicu ubio Sauda Sultanića, a u subotu uveče i sarajevskog policajca Mahira Begićase.

Gačić je nakon rata ubio prijatelja Ismeta Gunića, a tokom dopusta i svoju majku. Za ubistva je osuđen na 20 godina zatvora.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO