Banjaluka

Prijave do kraja sedmice: Budite dio „TrotoArta“

Do kraja ove sedmice, svi ulični zabavljači mogu da se prijave za učešće na Festivalu uličnih zabavljača „TrotoArt“, koji će biti održan u Banjaluci od 16. do 18. juna.

Prijave do kraja sedmice: Budite dio „TrotoArta“
FOTO: BOJAN GREBENAR/GRAD BANJALUKA

Bilo da se radi o našim sugrađanima ili dragim gostima iz okruženja, u naš grad dobrodošli su svi umjetnici i grupe bez obzira na pol, uzrast, vještine, profesionalni ili amaterski status i broj članova. Među njima su muzičari, pjevači, glumci, performeri, plesači, slikari, animatori i zabavljači, kreativci. Očekujemo prijave pojedinaca i grupa iz Banje Luke, drugih gradova Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, kao i iz zemalja okruženja, poručio je Projektni tim Festivala.

Prijava se podnosi putem elektronske pošte i to na: trotoart.bl@gmail.com, a u poruci treba navesti ime i prezime izvođača, naziv grupe/sastava i broj članova, kratak opis izvođača (od kada postoji, šta izvodi i sl.), vrsta izvođenja (koncert, performans…) i poželjno je da se priloži barem jedna fotografija sa nastupa.

Pročitajte još

Projektni tim Festivala će na osnovu dostavljenih prijava izvršiti selekciju učesnika i izraditi detaljan program festivala.

Takođe, putem gore navedene adrese, svi zainteresovani mogu dobiti i sva potrebna dodatna pojašnjenja.

Važno je istaći da je Banjaluka zahvaljujući sjajnim dešavanjima tokom cijele godine, a posebno bogatog programa „Banjalučkog proljeća“ u prošloj godini oborila je sve rekorde posjećenosti.

Zanimljivi sadržaji privukli su u naš grad veliki broj turista iz cijelog svijeta, što je u značajnoj mjeri doprinijelo banjalučkim hotelijerima, hostelijerima i drugim vlasnicima smještajnih objekata, ali i ugostiteljima i trgovcima koji su zahvljujući tome ostvarili povećan promet.

S tim u vezi, cilj gradske administracije je da se ovakav trend nastavi i ove godine, a poseban fokus je upravo obogatiti ponudu tokom proljećnog perioda, kada ljepote Banjaluke posebno dolaze do izražaja, što se svakako može iskoristiti kao prednost da se bogatim manifestacionim sadržajima naš grad pozicionira na mapi regionalnih centara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije