Banjaluka

Prijavite se, još nije kasno: Izbor najljepšeg dvorišta i balkona i najuređenijeg prostora ispred zgrada i preduzeća

Gradska uprava je pozvala Banjalučane da se prijave za učešće u tradicionalnoj akciji „Biramo najuređenije“, koju Grad organizuje 22. godinu zaredom.

Prijavite se, još nije kasno: Izbor najljepšeg dvorišta i balkona i najuređenijeg prostora ispred zgrada i preduzeća
FOTO: GRADSKA UPRAVA BANJALUKA/RAS SRBIJA

-Ne zaboravite da uređenjem svog dvorišta, uređujete i uljepšavate i svoj grad, a kao i do sada, biće izabrano najuređenije privatno dvorište, najuređeniji prostor privrednih subjekata i javnih ustanova, najuređeniji prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE, a prijave su otvorene do 21. juna.

Pročitajte još

Popunjene prijave sa fotografijama, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected] ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka (Komisija za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Za dodatne informacije možete se obratiti predsjednici Komisije za realizaciju akcije „Biramo najuređenije“, Sanji Matarugi na broj: 051 244-444 (lokal 774).

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu