Banjaluka

PRIJAVITE SE Obuka za mlade sa preduzetničkim ambicijama

Raspisan je poziv za učesnike na seriji obuka za mlade preduzetnike i socijalne inovatore, u okviru projekta “Inovacijsko i medijsko partnerstvo za akciju, saradnja i transformaciju na Zapadnom Balkanu (EU-IMPACT-WB)” koji realizuje Omladinski komunikativni centar u partnerstvu sa još četiri zemlje Zapadnog Balkana.

PRIJAVITE SE Obuka za mlade sa preduzetničkim ambicijama
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Obuka je namjenjena mladima od 18 do 35 godina sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama, socijalnim inovatorima, kao i preduzetnicima početnicima.

Treninzi će biti održani u Banjaluci, već od 11. oktobra.  Obuka će biti organizovana kroz 10 praktično orijentisanih treninga. Organizator pokriva troškove hrane i pića, kao i troškove obuke i radnog materijala.

Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima. Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju, a najuspješniji mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja- rekli su iz OKC.

Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje.

Svi zainteresovani treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: [email protected] najkasnije do 8. oktobra, do 12 časova.

Projekat finansira Evropska unija.