Politika

"Priznajte mene i brata ili ću vas tužiti" Dačić u šoku, javila se žena koja tvrdi da mu je kćerka

Predsjedniku Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću stigao je mejl navodne vanbračne, nepriznate kćerke.

"Priznajte mene i brata ili ću vas tužiti" Dačić u šoku, javila se žena koja tvrdi da mu je kćerka
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Mejl o navodno promijenjenim porodičnim okolnostima šefa SPS pročitao je voditelj emisije u kojoj je Dačić gostovao, prenosi Blic.

Navodno dvadesetogodišnja djevojka je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata djeca poslala na kabinet predsjednika Skupštine. Od Dačića traži da ih prizna kao svoju djecu i za njih plaća alimentaciju.

FOTO: TV HAPPY/SCREENSHOT
FOTO: TV HAPPY/SCREENSHOT

– Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, vaša kćerka iz prvog braka. Molim vas da priznate da smo moj brat i ja vaša dkeca ili ću vas tužiti za štetu koju ste nanijeli meni i mom bratu lažući sve ove godine. Mene ne zanima s kim ste vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju i odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina, jer ste je ostavili i niste se još razveli – napisala je navodna Dačićeva kćerka.

Pročitajte još

Ona je poručila i da ih se ne može odreći, a ako to bude učinio, “ona će takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije svijeta”.

Pretragom imena na guglu i društvenim mrežama, pojavljuju se fotografije i podaci o osobi koja je poslala mejl. Kako se može vidjeti, riječ je o ženi koja ima 44 godine, veoma ekstravagantnog izgleda. To praktično znači da je Dačić kćerku dobio sa 12 godina.

Komentarišući navode iz mejla, Dačić kaže da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.