Svijet

Zbog bizarne prevare tužila muža: Poslije 10 mjeseci braka shvatila da NIJE MUŠKARAC

Bračni problemi jednog para nedavno su dospjeli u sve medije, kada je žena odlučila da svoju muku podijeli na društvenim mrežama, a zatim i tuži muža sudu, tvrdeći da je prevarena za 16.537 funti.

Zbog bizarne prevare tužila muža: Poslije 10 mjeseci braka shvatila da NIJE MUŠKARAC
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Međutim, to nije jedino što je zgranulo javnost.

Kako prenosi San, mlada žena je odlučila krivično da goni ženu identifikovanu samo inicijalima A.A. koja se pretvarala da je muškarac kako bi se finansijski okoristila bogatstvom njene porodice. Par se pojavio pred Okružnim sudom u Indoneziji sredinom ovog mjeseca.Tužiteljka i njena porodica kažu da se par upoznao preko aplikacije u maju 2021. godine, a A.A. je navodno tvrdila da je muškarac koji je dospio u Ameriku kako bi se školovao za hirurga.

Takođe, prevarantkinja je tvrdila da je poslovni čovjek koji se bavi ugljem, da je nedavno prešao u islam i da traži ženu. Tri mjeseca nakon upoznavanja preko aplikacije par je odlučio da se vjenča, ali kako “mladoženja” nije imao dokumenta potrebna za građansko vjenčanje, održali su nikah siri – “tajno vjenčanje” i stupili u bračnu zajednicu priznatu od strane vjere, ali ne i od zakona.

Pročitajte još

Mladenci su nekoliko mjeseci živjeli u kući žrtvinih roditelja. Međutim, tokom tog vremena, njeni roditelji su postali sumnjičavi jer je “muž” A.A. stalno tražio novac i nije mogao da pruži nikakav dokaz svog impresivnog finansijskog stanja. Međutim, članovi porodice i prijatelji prevaranta uvijek su podržavali njegove tvrdnje o karijeri.

Porodica danas tvrdi da ih je A.A. prevario za puno novca. Kako bi izbjegao dalja ispitivanja ženine porodice, prevarant je njihovu kćerku odveo da žive na jugu Sumatre gdje ju je tri mjeseca držao zatvorenu u kući, odakle joj je bilo zabranjeno da komunicira sa bilo kim. Njihove finansije kontrolisao je, naravno, A.A, prenosi Blic.

U aprilu je zabrinuta majka N.A. kontaktirala policiju koja je ušla u trag paru i tokom policijskog ispitivanja otkriveno je da je A.A žena čije pravo ime počinje inicijalima EY. Tokom 10 mjeseci njihovog braka, porodica tvrdi da su prevareni za 16.537 funti.

Nakon što su ljudi na društvenim mrežama počeli da se pitaju kako je moguće da nije primjetila da je u braku sa ženom, žrtva je rekla da je njen “muž” uvijek gasio svjetla i stavljao joj povez na oči prije intimnog odnosa, dok je u policiji tvrdila da je sigurna da je EY koristila seksualna pomagala u tim prilikama.

N.A. je, takođe, tvrdila da je EY pokušala da je ubije, rekavši joj da skoči u rijeku, uprkos tome što je znala da žrtva ne umije da pliva.

Roditelji žrtve prijavili su EY vlastima zbog više vrsta prevara, uključujući novčanu prevaru, lažno predstavljanje i manipulaciju dokumentima i potvrdama o edukaciji, što bi joj u slučaju da bude optužena, zagarantovalo 10 godina zatvora.

Suđenje je u toku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu