Zabava

"Prodala sam zlato da bih djeci platila ekskurziju" Dragana Katić se prisjetila teških životnih trenutaka

Draganu Katić publika pamti kao vedru i nasmijanu voditeljku, ali njen život nije uvijek bio med i mleko. Ona je imala finansijskih poteškoća tokom školovanja djece, budući da ju je otac njenih sinova napustio pred porođaj.

"Prodala sam zlato da bih djeci platila ekskurziju" Dragana Katić se prisjetila teških životnih trenutaka
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Da bi blizancima Bobanu i Bojanu platila ekskurziju i maturu, morala je da prodaje zlato.

– Plaćala sam privatne časove pred upis u gimnaziju, terapije i sve što je bilo potrebno za liječenje majke. Bila sam u škripcu s novcem, a djeci je trebalo da platim maturu i ekskurziju. Jedno jutro sam upalila laptop da pročitam vijesti, kad mi je iskočila reklama “otkup zlata”.

– Nikada nisam ni čula do tada da mogu da prodam zlato. Tog dana je trebalo da snimam reklamu na Bežanijskoj kosi, pa sam prošla kolima pored zlatare, uzela iz nesesera prvi komad na koji sam naišla i pitala prodavca: “Da li vi to otkupljujete zlato?”

Pročitajte još

– Kada mi je rekao koliko to vrijedi, rekla sam: “Vraćam se za pola sata”. Prodala sam sve što sam imala i sutradan rekla djeci da idemo da kupimo šta im treba – rekla je Dragana, pa dodala:

– Ne znam koliko je bilo u gramima, ali znam da je bilo dovoljno novca da zadovolji sve moje potrebe u tom trenutku. Tada sam mislila da sam dobila ogromnu sumu, jer nisam imala ništa, a sada shvatam da to i nije bilo mnogo novca, pišu Novosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije