Zabava

PRONAŠAO SREĆU Sloba imao ljubavne krahove, razveo se poslije 20 dana, a sad će mu MISICA RODITI KĆERKU

Pjevač Sloba Vasić iza sebe ima brojne ljubavne krahove, a kako djeluje, konačno je pronašao svoju sreću i sigurnu luku, i to sa nekadašnjom misicom Lelom Karagić.

PRONAŠAO SREĆU Sloba imao ljubavne krahove, razveo se poslije 20 dana, a  sad će mu MISICA RODITI KĆERKU
FOTO: SLOBAVASIC_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Vasić je godinama bio u vezi sa Topalkovom kćerkom, Helenom, ali veza je doživjela krah i svako je nastavio svojim putem. Nakon toga pjevač je imao buran ljubavni život, a u jednom trenutku se i oženio. Međutim, nakon manje od mjesec dana riješio je da stavi tačku na taj brak.

Sloba i Sonja odlučili su da se rastanu samo dvadesetak dana nakon što su se pred bogom zavjetovali na vječnu ljubav, a razlog je navodno to što pjevač nije želio da odustane od momačkog života.

Javost je brujala o ovim vijestima, a do pomirenja bivših supružnika nije došlo. I nakon brojnih krahova, Sloba je s ponosom otkrio da će postati otac i da će bivša misica i on dobiti dijete.

– Ja sam najsrećniji čovjek na svijetu! A sada to Bogu hvala mogu da podijelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost! Cijeli život sanjam ovaj trenutak! Najljepša moja trudnica na svijetu! – poručio je pjevač, piše Blic.