Zabava

PROPJEVAO POPULARNI GLUMAC Bane Tomašević odlučio da ostvari DUGOGODIŠNJU ŽELJU

Glumac Bane Tomašević pored glumačke počeo je da gradi i muzičku karijeru, a nedavno je objavio novu pjesmu "Dok sanjam te".

PROPJEVAO POPULARNI GLUMAC Bane Tomašević odlučio da ostvari DUGOGODIŠNJU ŽELJU
FOTO: BANETOMASEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ta želja je oduvijek tinjala u meni, rastao sam uz muziku i muzičare u mom rodnom Gornjem Milanovcu. Nikad nisam napravio taj inicijalni korak, ali nagovarale su me kolege, poput Nataše Ninković, Nele Mihajlović. Ne dam svim ovim okolnostima da me sruše, ne predajem se, radim na muzičkoj i glumačkoj karijeri – rekao je Bane Tomašević gostujući u jutarnjem programu na televiziji “Prva”.

View this post on Instagram

Slušam muziku 🎶

A post shared by Branislav Tomašević (@banetomasevic) on

– Kad ulazite sa ljubavlju i sa vjerom u nešto ljudi to prepoznaju. Najvažniji mi je sud običnog slušaoca – dodao je glumac.

On je zatim otkrio da je muziku i tekst za njegovu novu pjesmu pisala srpska manekenka Ana Sekulić.

– Ana Sekulić je pisala muziku i tekst, ona je pretalentovana djevojka, a igrala je i u spotu za ovu pjesmu – rekao je Bane.

Dok je na snazi bilo vanredno stanje, Bane je sa porodicom većinu vremena provodio u rodnom Gornjem Milanovcu gdje se bavio poljoprivredom.

– Imam višnje, imam šljive, ništa bez rakije. Mislim da čovjek treba da ima neku podršku, koja će biti za neke situacije kao što je ova trenutna, ponosan sam na to što sam unaprijed prepoznao neke stvari i pripremio teren da mogu da se povučem iz grada i budem u prirodi sa porodicom – istakao je glumac, piše Blic.