Društvo

Prva CHECK IN konferencija o turizmu: Samo 6 dana do velikog događaja!

U četvrtak i petak, 5. i 6. oktobra, Trebinje će biti domaćin regionalne konferencije o turizmu, okupljajući iskusne stručnjake i profesionalce, influensere i ključne donosioce odluka.

Prva CHECK IN konferencija o turizmu: Samo 6 dana do velikog događaja!
FOTO: MARKETING AGENCIJA MANIA

CHECK IN konferencija će ugostiti više od 300 učesnika i govornika iz različitih segmenata turizma.

Tokom dva konferencijska dana, na 10 panela i predavanja publiku očekuju dinamične razmjene iskustava, analiza zakonodavstva i podsticaj za poboljšanje komunikacije unutar ove vitalne industrije.

“Rezultati u turizmu i kojim mjerama ih unaprijediti?” je tema premijernog panela konferencije, na kojem će se analizirati pokazatelji uspješnosti na najvišem nivou. Priliku za stratešku diskusiju će imati ministri i predstavnici vlada iz regije – Republike Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Federacije BiH, zajedno sa ministrom trgovine i turizma Republike Srpske Denisom Šulićem.

– Turizam je strateška razvojna šansa cijele regije, a dobre rezultate u turizmu koje bilježimo ove godine u Republici Srpskoj ćemo prepoznati kao potvrdu dobrog rada i pojačati naše napore. CHECK IN konferencija je idealna prilika da razgovaramo samo o turizmu, sa našim gostima iz regije i domaćim profesionalcima, kako bismo oblikovali bolju budućnost turizma u Republici Srpskoj – izjavio je ministar Denis Šulić najavljujući dvodnevnu konferenciju u Trebinju.

Najava za Regionalnu konferenciju o turizmu u Trebinju
FOTO: MARKETING AGENCIJA MANIA

Biti u korak sa trendovima i najaktuelnijim iz svijeta turizma znači koristiti moderne tehnologije, a prije svega društvene mreže i influensere čiji uticaj na turizam destinacije igra sve važniju ulogu. Jovana Kvržić i Boris Radošević su samo dio panela sa poznatim travel influenserima iz regije koji će se naći na CHECK IN konferenciji.

Svoja znanja i iskustva će sa publikom podijeliti i predstavnici najvećih domaćih turističkih centara poput OC Jahorine i Banje Vrućice, a događaje kao ključan faktor za privlačenje turista i unapređenje turističke ponude će predstaviti organizatori najposjećenijih festivala i manifestacija.

– CHECK IN regionalna konferencija o turizmu ima ambiciju da oblikuje budućnost turizma u regiji i unaprijedi način komunikacije u ovoj industriji. Trebinje, naš predivan domaćin, nudi više od sunčanih dana i čuvenih platana, a jedan od ciljeva konferencije je upravo promocija domaćih destinacija i povezivanje sa regijom – navode iz marketinške agencije MANIA, organizatora CHECK IN konferencije.

Drugi dan konferencije donosi i četiri predavanja poznatih stručnjaka, posvećenih direktnoj edukaciji i inspiraciji za razvoj komunikacije u turizmu. Brojne paneliste, predavače i stručne moderatore će pomno pratiti profesionalci iz turističkih organizacija, domaćih i stranih agencija, resornih institucija, kao i pružaoci usluga u turizmu, hotelijeri, ugostitelji i drugi lideri iz industrije turizma. Važnost konferencije i rezultata koje će napraviti za ovu industriju su prepoznali i partneri sa čijom podrškom se realizuje, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik – generalni pokrovitelj konferencije, Vlada Republike Srpske, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske i Grad Trebinje.

Prva CHECK IN konferencija o turizmu je događaj koji će povezati sve značajne učesnike i strateški usmjeriti razvoj turizma u Republici Srpskoj i regiji. Agenda i više informacija o konferenciji se može pronaći na zvaničnoj veb stranici na adresi www.checkin-conference.com, kao i na profilima konferencije na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije