Društvo

PRVE FOTOGRAFIJE POVRIJEĐENIH Načelnik Broda posjetio radnike Rafinerije, svi se osjećaju dobro

Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić kaže za Srpskainfo da se u bolnici u Doboju trenutno nalazi sedam radnika Rafinerije nafte i da se svi osjećaju dobro.

PRVE FOTOGRAFIJE POVRIJEĐENIH Načelnik Broda posjetio radnike Rafinerije, svi se osjećaju dobro
FOTO: FACEBOOK/ILIJA JOVIČIĆ/SCREENSHOT

Moraju ostati u bolnici neko vrijeme zbog pretraga, ali je najvažnije da nisu životno ugroženi – kaže Jovičić koji je posjetio povrijeđene radnike.

On ističe da mu još nije poznat uzrok sinoćne nesreće u Rafineriji u kojoj je poginuo jedan radnika, a devet ih je povrijeđeno.

U Doboju u posjeti povrijedjenim radnicima rafinerije.Svi se dobro osjecaju i na posmatranju su tj. pretragama.Prema izjavama ljekara danas bi mogli biti otpusteni iz bolnice.

Posted by Ilija Jovičić on Tuesday, October 9, 2018

– Vlasnik Rafinerije, ruski “Zarubežnjeft”, mi je poslao svoje saopštenje za javnost da to proslijedim u javnost. Čim se vratim u Brod, proslijediću medijima njihovo saopštenje – kaže Jovičić.

Eksplozija u Rafinieriji nafte Brod dogodila se u utorak u 21.30 sati u blizini postrojenja “05”, u kojem se prerađuju nafta i plin, tako da su vatrogasne ekipe na terenu uložile nadljudske napore da se požar ne proširi.