Politika

PRVI OD PRVIH Plan je da SJEČA KADROVA DNS krene od ova dva funkcionera

Na sinoćnom sastanku vladajuće koalicije u Republici Srpskoj spomenuta su dva imena funkcionera DNS koji bi prvi, već danas, trebalo da budu smijenjeni sa funkcija, zbog izlaska njihove partije iz vlasti, saznaje Srpskainfo.

PRVI OD PRVIH Plan je da SJEČA KADROVA DNS krene od ova dva funkcionera
FOTO: RAS/KOMBO
Kubatlija i Aćić

Naši izvori tvrde da se radi o v.d. direktora Sekretarijata za raseljena lica i migracije RS Marku Aćiću i v.d. direktora Područne jedinice Poreske uprave u Istočnom Sarajevu Marku Kubatliji.

– Umjesto Aćića treba da bude imenovan Dragan Štrbac, kadar SNSD, koji je jedno vrijeme bio na čelu Sekretarijata, prije nego što je imenovan Aćić. Druga opcija je da Aćića naslijedi neko od funkcionera DNS koji promijene stranu, vjerovatno iz Banjaluke. Umjesto Kubatlije doći će neko ko već radi u Područnoj jedinici, dakle neće biti dovođenja ljudi sa strane – tvrdi naš izvor.

Pročitajte još

Zanimljivo je da Kubatlija odlazi i prije nego što je uspio da „zagrije“ fotelju. Naime, njega je Vlada RS za v.d. pomoćnika direktora Poreske uprave za Područni centar Istočno Sarajevo imenovala ljetos, tačnije 4. juna.