Hronika

Pune ruke posla za dobojsku policiju: Uhapšeni nesavjesni vozači i biciklista koji su vozili MORTUS PIJANI, jedan naduvao BLIZU 2,5 PROMILA

Dobojska policija je juče uhapsila 3 osobe zbog alkoholisanog stanja.

alkotest
FOTO: M. ILIĆ/RINGIER

Teslićka policije je juče oko 03.50 uhapsila D.B. iz Teslića, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,44 promila. Osobi je izdat prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Potom su policajci Policijske stanice Brod juče oko 20 časova uhapsili J.Đ. iz Broda, zbog upravljanja biciklom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,98 promila. Navedenoj osobi je takođe izdat prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pročitajte još

Dobojski policajci stanice za bezbjednost saobraćaja juče su oko 21.05 uhapsili I.B.G. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,78 promila. Izdat mu je prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu