Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PUT SANDRE AFRIKE DO ELITE Od go-go plesačice do stana u Monte Karlu

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Pjevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, postala je popularna po istoimenoj pjesmi „Afrika“ koju joj je 2007. godine napisala Marina Tucaković

Tada je izgledala drugačije nego danas, a malo ko je vjerovao da može da postigne neki veći uspjeh.

Međutim, Sandra je pametno iskoristila prvobitnu popularnost stečenu prvenstveno atraktivnim izgledom i danas je jedna od najtraženih i najplaćenijih pjevačica.

Karijeru je počela kao go-go igračica i član prateće plesne grupe folk pjevača Mileta Kitića.

Tada još nije isticala glasovne mogućnosti, a njen izgled bio je u prvom planu. Posebno njena pozadina, jer je nastupala u jako kratkim šortsevima. Pored stajlinga koji je naglašavao sve njene obline, mnogi su joj tada zamjerali to što je igrala u klubovima, naglašavajući da zbog toga neće napraviti neki zapaženiji uspjeh na muzičkoj sceni.

Ipak, već prva pjesma bila je hit, a Sandra je nastavila redovno da izbacuje pjesme (sada izdaje i po dvije i više pjesama godišnje), a ubrzo su došli i dueti sa estradnim zvijezdama, poput Goce Tržan.

Postala je jedna od najtraženijih pjevačica u regionu i dijaspori, a sa uspjehom došao je i novac. Sandra je poznata po ljubavi prema jako skupim automobilima, a jednom prilikom se pohvalila i da posjeduje jahtu, koju je, kako je tvrdila, poklonila baka. Takođe, posjeduje i stan u Monte Karlu koji joj je takođe ostavila baka.

-Moji baka i deka žive već 40 godine u Njemačkoj i ne vidim u čemu je problem što su mi kupili auto i ostavili stan u Monte Karlu – izjavila je svojevremeno pjevačica, piše Expresstabloid.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO