Zabava

RAŠČUPANA I RAZMAZANA Fotografije pijane Kejt Midlton ZAPREPASTILE SVIJET

Na Instagramu su prije nekoliko godina objavljene fotografije Kejt Midlton iz noćnog provoda, a ovo izdanje, pomalo neočekivano za vojvotkinju od Kembriža, iznenadilo je cijeli svijet.

RAŠČUPANA I RAZMAZANA Fotografije pijane Kejt Midlton ZAPREPASTILE SVIJET
FOTO: NEIL HALL/EPA

Uvijek graciozni, kako i dolikuje pripadnicima kraljevske porodice, posvećeni porodici i djeci, odmjereni u svojim izjavama ali ne i lišeni humora, besprijekorno stilizovani, društveno angažovani. Kejt i Viilijam su oličenje svega što monarhija u današnje vrijeme treba da predstavlja.

RIGHT ROYAL NIGHTMARE: Celebrity photographer Max Butterworth has released a bunch of candid late-night pictures, including photos of the royal family. 😲👑🙊

Posted by Daily Telegraph on Thursday, May 24, 2018

Ali mnogo prije nego što će postati vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Kejt i Viljam su bili poput svojih vršnjaka. Radili su sve ono što je primjereno njihovim godinama izlazili po noćnim klubovima, veselili se s prijateljima, a dešavalo se i da popiju koju čašicu više.

Na fotografijama koje su objavljene u javnosti Kejt Midlton izgleda poprilično pijano, a ni njen suprug, princ Vilijam nije puno trezniji i jedva drži otvorene oči.

Princ je svoju Kate upoznao 2001. godine tokom studija na prestižnom britanskom univerzitetu. Par se trudio da na fakultetu živi što “normalnije” bez kraljevskih povlastica.

Takođe, rado su odlazili na studentske zabave sa obiljem alkohola. Nakon vjenčanja 2011. prilično su se smirili, no ove fotografije tu su da nas podsjete da je su, iako su sada uglađeni kraljevski par, i oni samo ljudi.