Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

RASKINULI VUK KOSTIĆ I ANA MIHAJLOVSKI Odluka im je teško pala, a OVO je razlog

Zabava
Autor:

Foto: Vlada Sporčić/RAS Srbije

Glumac Vuk Kostić i voditeljka Ana Mihajlovski privremeno su se razdvojili, i to zbog epidemije korona virusa.

Naime, nakon što je proglašeno vanredno stanje, Kostić se veoma zabrinuo za zdravlje svoje majke Gordane, pa je odlučio da je odvede u vikendicu nedaleko od Beograda, gdje planira da ostane sa njom dok ne prođe epidemija, piše Espreso.

– Vuk se brine o zdravlju svoje majke Gordane, a kada je shvatio koliko je epidemija korona virusa ozbiljna, rešio je da preduzme drastične mjere. Kostićeva porodica već dugo nedaleko od Beograda ima vikendicu, u koju Vuk često odlazi jer obožava prirodu i lov. Međutim, sada je tamo odveo majku jer je želio da je skloni iz grada kako bi je zaštitio od svih potencijalnih izvora zaraze – priča izvor i objašnjava da ga je njegova devojka Ana Mihajlovski podržala u odluci.

– Odmah je saopštio Ani da će morati da budu razdvojeni narednih nekoliko mjeseci jer mu je majčino zdravlje na prvom mjestu, što je ona dobro prihvatila. Iako joj veoma nedostaje i voljela bi da provodi vrijeme sa njim, Ana je razumna i shvata da je briga o zdravlju najbitnija. Takođe, voditeljka je slijedila primer svog dečka, pa radi očuvanja zdravlja svoje troje djece iz stana izlazi samo kada odlazi u nabavku – priča izvor i dodaje:

– Oni se svakodnevno čuju, a iako im razdvojenost teško pada, trude se da to nadomjeste. Stalno razmjenjuju fotografije i jedno drugom pričaju kako provode dane u izolaciji, a čak se nijednom nisu posvađali. Slažu se bolje nego ikada jer su svjesni da je ovo jedini način da zaštite svoje najmilije i da će biti zajedno čim se epidemija završi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO