Hronika

RAZBIJANJE NARKO GRUPE Uhapšeni u akciji "Merlin 2" privedeni u PU Gradiška (FOTO)

Dvojica uhapšenih u policijskoj akciji „Merlin 2“ dovedeni su u prostorije Policijske uprave Gradiška na kriminalističku obradu, saznaje Srpskainfo.

RAZBIJANJE NARKO GRUPE Uhapšeni u akciji "Merlin 2" privedeni u PU Gradiška (FOTO)
FOTO: SRPSKAINFO/RAS SRBIJA

Osumnjičene je policija uhapsila u jutarnjim časovima zbog sumnje da su povezani sa nedozvoljenom proizvodnjom i prometom opojnih droga, a nakon završenih pretresa oni su dovedeni u policijsku stanicu. U sklopu ove akcije uhapšeno je osam osoba.

Podsjetimo, pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Policijskim upravama Gradiška, Banjaluka i Prijedor, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sprovode operativnu akciju kodnog naziva “Merlin 2”.

Prema nezvaničnim saznanjima Srpskainfo, hapšenja su počela rano jutros, a prilikom privođenja osumnjičenih povrijeđen je jedan policajac, kada je jedan od osumnjičenih pokušao da pobjegne.

Pročitajte još

Akcija je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja je bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora.

U toku su pretresi na više lokacija na području ova tri grada, dok je više osoba uhapšeno.

Prihvati notifikacije