Zabava

"RAZMAK IZMEĐU MOJIH GRUDI JE 6,5 CENTIMETARA" Zorannah hoće na operaciju JER IZGLEDA PRIRODNO, a ona to ne želi

Blogerka, jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah odgovorila je na pitanja svojih fanova, te je otkrila zbog čega planira da promijeni implante u grudima.

"RAZMAK IZMEĐU MOJIH GRUDI JE 6,5 CENTIMETARA" Zorannah hoće na operaciju JER IZGLEDA PRIRODNO, a ona to ne želi
FOTO: ZORANNAH/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam željela što manji implant, meni je plastični hirurg savjetovao da idem sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da istjeram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm, iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška – objasnila je ona.

– Sa druge strane, moje grudi su same po sebi bile asimetrične i meni je hirurg rekao da ako želim da popravim tu asimetriju morao bi da mi radi operaciju preko bradavice, što samim tim znači da ti bradavica više nikada ne bude ista ako se operacija radi tim putem. Bio je u fazonu, mlada si, ne želim da ti uništavam bradavice, možda da ne radimo to sada, već tamo nekad kad budeš korigovala i budeš mijenjala implante drugi, treći put jer se oni mijenjaju na svakih deset godina – ispričala je Zorana i dodala da njene grudi izgledaju prirodno, ali da to nije ono što ona želi.

– Ja sam samo željela male okrugle grudi koje stoje čvrsto gore. Kao što vidite moje grudi su jako prirodne, jako mekane, na dodir ne možete ni da kažete da imam implant i to je super za nekoga ko želi prirodne. Međutim, ja to nikada nisam htjela i ja sam bukvalno uradila tu operaciju da bih imala grudi koje stoje gore – rekla je ona.

Ova Zoranina izjava izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, te su mnoge djevojke u nevjerici jer dok one teže da im grudi izgledaju što prirodnije, Zoranah želi sasvim suprotno tome, piše Blic.