Hronika

REPER OPLJAČKAO SRBINOV RESTORAN Sa Balkancem tipovao žrtvu, pa uz prijetnju pištoljem ukrao 21.500 dolara

Reper OTM Frenči sa Floride, optužen je da je sa izvjesnim Bajrom Bajrićem u Sankt Petersburgu na Floridi, izvršio oružanu pljačku na štetu vlasnika "Srpskog mediteranskog restorana" u januaru ove godine, pišu američki mediji.

REPER OPLJAČKAO SRBINOV RESTORAN Sa Balkancem tipovao žrtvu, pa uz prijetnju pištoljem ukrao 21.500 dolara
FOTO: MARK LYONS/EPA

Fransoa Hester, kako je pravo ime repera, tereti se da je vlasnika srpskog restorana napao pištoljem.

– Reper je u restoran došao jer je navodno Bajrić imao informaciju da vlasnik kod sebe ima veliku količinu novca. OTM Frenči ga je napao pištoljem i ukrao mu 21.500 dolara – navodi portal Popbox.

Kako prenose mediji, reperu se na teret stavlja i da je zločin planirao sa Bajrićem.

– Tačne optužbe na račun njegovog saučesnika za sada nisu poznate – navode mediji.

Inače, reper je uhapšen dva mjeseca poslije zločina, u martu ove godine.

– On je ispitivan u policiji, a kada su mu predočeni dokazi, među kojima su navodno i telefonski pozivi, priznao je da je radio sa Bajrom Bajrićem – prenijeli su mediji:

– Fransoa Hester je poznat policiji od ranije, a prije dvije godine se našao iza rešetaka jer je prekršio uslovnu osudu. Međutim, nepoznato je zbog čega je reper prvobitno osuđen na uslovnu kaznu.

Američki mediji OTM Frenčija predstavljaju kao repera u usponu, a kako su prenijeli, poslije hapšenja i optužbi, on je zanijemio.

– Posljednji put se oglasio 20. marta, dva dana nakon promocije svog novog albuma. Međutim, zanijemio je otkako se našao u središtu skandala – navodi se, piše Blic.

Prihvati notifikacije