Zabava

REPER U CENTRU "AFERE GOLOTINJA" Buba Koreli objavio nage slike

Pjevač Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, sinoć je na svom Instagram profilu objavio svoju nagu fotografiju gdje je u prvom planu njegova pozadina.

REPER U CENTRU "AFERE GOLOTINJA" Buba Koreli objavio nage slike
FOTO: SCREENHOT INSTRAGRAM

Iako su mnogi mislili da je slučajnost u pitanju, pjevač je fotografiju zadržao nekoliko sati na svom profilu.

Svi su bili u čudi zbog toga što je tek tako postavio svoju eksplicitnu fotografiju, ali ako se malo više sagleda njegova prošlost onda ovaj Bubin gest ni ne čudi toliko.

Pjevač je skandalozan od samog proboja na estradu, a nisu mu strane ni kriminalne radnje za koje je osuđivan.

Prema informacijama koje su se prethodnih godina pojavljivale u javnosti, Buba Koreli nije bio dobar đak, a već od osnovne škole počeo je da se druži sa sarajevskim “lošim momcima” i da preprodaje drogu, prenosi Blic.

Godine 2015. je, kako se navodi, uhvaćen sa drogom, zbog čega je završio u KP domu u Sarajevu.

– Buba je jedno vrijeme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vijesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom. To je najviše uplašilo roditelje djece koji su za idola izabrali upravo Korelija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom – ispričao je tada izvor za domaće medije i dodao.

– Policija je neko vrijeme pratila Korelija i kada su skupili dokaze i uvjerili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu. Tada su kod njega našli 10 grama opojnih supstanci i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio riječima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže.

FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Buba Koreli se nalazio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine.

Međutim i na ljubavnom planu postoje skandali. Po svemu sudeći reper je u skladnoj ljubavi sa Jasminom Đuderijom još od srednje škole, a nedavno je isplivala njegova prepiska na društvenoj mreži Instagram sa manekenkom Petrom Cupan, koja je bila u njegovom spotu. Prepiska je kako se može vidjeti ljubavne prirode, gdje oni jedno drugom tepaju.

– Boginjo – napisao je Buba, a ona mu je uzvratila “bebo moja volim te”, dok se on na to nadovezao.

– Curica moja, ne smije niko da te dira sem mene – pisalo je u prepisci.

Ostaje pitanje da li je Buba samo veoma dobar prijatelj sa ovom ljepoticom ili je zaista prevario svoju dugogodišnju djevojku sa kojom je u vezi od srednje škole.

Buba je imao problema i sa vožnjom, te je tako na proljeće ove godine doživio saobraćajnu nezgodu u Sarajevu.

Na sreću, nikome se ništa ozbiljno nije dogodilo u udesu i nastala je manja materijalna šteta, pisao je tada Avaz.

Automobil Bube Korelija tek se “čuknuo” sa drugim vozilom, i ubrzo su obojica vozača nastavila svojim putem.