Društvo

Republički štab odlučio: Mjere u Srpskoj produžene do 1. novembra

Na današnjoj sjednici Republički štab za vanredne situacije donio je Zaključak o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, kojim je dosadašnje mjere produžio do 1. novembra 2021. godine.

Republički štab odlučio: Mjere u Srpskoj produžene do 1. novembra
FOTO: VLADA RS

Republički štab za vanredne situacije danas je prihvatio i Informaciju o raspodjeli 25.000 doza, druge komponente Sputnjik V vakcine protiv COVID-19, te zadužio JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske da ih raspodijeli zdravstvenim ustanovama širom Srpske, saopšteno je nakon današnje sjednice ovog štaba.

Pročitajte još

S ciljem sprečavanja širenja korona virusa, do 1. novembra zabranjuju se sva javna okupljanja u grupama većim od 120 osoba, te sva privatna okupljanja u grupama većim od 70 osoba.

Kompletan tekst zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, donesenih na sjednici, dostupan je na Portalu Vlade Republike Srpske u sekciji „Republički štab za vanredne situacije – Akti”, https://www.vladars.net , kao i na stranici koronavirususrpskoj – https://koronavirususrpskoj.com/.

Prihvati notifikacije