Zabava

REŽIJE, DEPRESIJA, OBAVEZE PREMA KĆERKI Aleksandar Radojičić htio da odustane od glume, a onda se sve preokrenulo

Glumac Aleksandar Radojičić trenutno je angažovan na nekoliko projekata, a priznaje da je bilo životnih perioda u kojima ga niko nije zvao da glumi, te da je u tim momentima planirao da digne ruke od glumačkog poziva.

REŽIJE, DEPRESIJA, OBAVEZE PREMA KĆERKI Aleksandar Radojičić htio da odustane od glume, a onda se sve preokrenulo
FOTO: RADOJICIC_ALEKSANDAR/INSTAGRAM

Bilo je situacija svojevremeno, kad je došlo do profesionalnog zatišja, zbog čega sam bio na prekretnici. Godinu dana me niko nije zvao da igram, što je u meni budilo osjećaj nezadovoljstva, nemoći i depresije. Sa jedne strane su me čekale obaveze prema kćerki, sa druge neplaćeni računi, te sam počeo da razmišljam da gluma nije za mene i da počenem da tražim rezervno zanimanje – počeo je priču glumac za Stori.

Pročitajte još

– Nakon što sam donio važne životne odluke, postavio ciljeve i počeo da radim na njihovom ostvarivanju, telefon je počeo da zvoni – dodao je Aleksandar, uz napomenu da mu je u teškim životnim momentima religija znatno pomogla.

– Zahvaljujući religiji sam znatno lakše uspio da prođem kroz teške životne situacije. U njoj sam pronašao mir. Zapravo, onog momenta kad sam vjeru pronašao u sebi, poželio sam da se krstim, što sam i uradio u manastiru Slanci. U pravoslavlju postoje mnoge stvari kojima bi, čak i oni koji nisu vjernici, trebalo da se vode.