Zabava

"Rodila mi je anđela" Miloš Vujanović otkrio detalje braka sa kćerkom Zorice Brunclik

Nakon višegodišnje pauze na muzičku scenu u velikom stilu vratio se Miloš Vujanović koji je sinoć u jednom prestoničkom restoranu organizovao promociju novog singla „Put do pakla“.

Zlata Aranđelović, Miloš Vujanović
FOTO: RINGIER

Osim pripadnika sedme sile, Miloš je okupio članove porodice, prijatelje, ali i mnoge javne ličnosti koje su mu pružile podršku u njegovoj namjeri da ponovo zasija na velikoj sceni.

Vujanović je pred našim kamerama ogolio dušu i otkrio zbog čega je napravio višegodišnju diskografsku pauzu.

– Duboko u sebi sam uvijek imao želju da se ostvarim kao roditelj, to je nešto što je uvijek onako ćutalo u meni. Upoznao sam Zlatu, ženu mog života koja mi je rodila anđela. Mada, ima tu još nekih razloga. Ja nisam potpuno prestao da se bavim muzikom, snimao sam i radio, ali sam prije svega želio da prisustvujem odrastanju svog djeteta. Nisam želio da ima tatu koji je non stop na putu. Uloga oca je za mene jako emotivna i mislim da sam postao na neki način i bolji čovjek, pa čak i zreliji- priznao je Miloš.

Pročitajte još

Tokom učešća u „Zvezdama Granda“ važio je za miljenika nježnijeg pola, a i dan danas, uprkos braku sa kćerkom Zorice Brunclik mu stižu poruke obožavateljki.

– Pisale su mi, sigurno su negdje bile razočarane što sam se oženio i povukao. Umije da se desi da Zlata i ja zajedno čitamo njihove poruke .Ma, Zlata je jedna divna osoba i dugujem joj zaslugu što sam se i ja vratio i uopšte poželio da se opet bavim muzikom- rekao je za Grand.

Veliko iznenađenje za publiku, ali i njegove poznanike je to što je glavnu ulogu u spotu dobila upravo njegova supruga Zlata.

-Ona je i glumica i šminkerka, dizajnerka. Jedna kompletna osoba!- ponosno je rekao pjevač i otkrio da mu je posebna čast što pored sebe ima Zoricu Brunclik i Kemiša čije savijete rado prihvata.

– Velika su mi podrška. Inače, Miroljub je izvršni producent moje nove pjesme. Nas dvojica često umijemo da zapjevamo zajedno- rekao je sa osmjehom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije