Hronika

SA MASKAMA I PAJSERIMA Lopovi pokušali da opljačkaju prodavnicu pored POLICIJSKE STANICE (VIDEO)

Neuspjeli pokušaj obijanja jedne radnje u Ulici Darinke Radović u Železniku u Beogradu odigrao se oko noćas 1.30 časova. Na snimku koji je dobio Blic vidi se kako jedan muškarac čuva stražu, dok drugi, sa kapuljačom na glavi i rukavicama, pokušava da provali unutra.

SA MASKAMA I PAJSERIMA Lopovi pokušali da opljačkaju prodavnicu pored POLICIJSKE STANICE (VIDEO)
FOTO: SCREENSHOT RAS SRBIJA

Nakon prvog neuspjelog pokušaja muškarac sa kapuljačom odlazi, a zatim se nekoliko minuta kasnije vraća da još jednom pokuša. Međutim, ni to mu nije pošlo za rukom i dvojica provalnika odustaju i odlaze sa lica mjesta.

Kako je ispričala vlasnica radnje, nevjerovatno je da su drski provalnici pokušali da opljačkaju radnju udaljenu nešto manje od 100 metara od policijske stanice,maskirani i opremljeni alatom za obijanje.

Mi smo šokirani koliko su lopovi bili drski i nonšalanti, budući da je riječ je o radnji koja se nalazi maltene u centru naselja, gdje je mahom prometno. Posebno šokira to što je policijska stanica na manje od 100 metara od radnje. Vidi se na snimku da se provalnik opušteno šeta maskiran i sa pajserom i nekakvom motkom u rukama – priča i dalje zaprepašćena vlasnica.

Dodaje još da je prodavnica obezbjeđena sistemom alarma koji bi se oglasio da su uspjeli da provale. Međutim, nespretni lopovi su odustali od svoje namjere, a prodavnica je pretrpela “samo” štetu na vratima koja će morati da se zamjene.

Video možete pogledati OVDJE.