Politika

SA STILOM Vučić nosi sat od par stotina evra, Đukanovićeva kolekcija vrijedi milione (VIDEO)

Dobar poznavatelj satova i jutjuber Strahinja Đorić odlučio je istražiti kakve ručne satove nose predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Crne Gore Milo Đukanović.

SA STILOM Vučić nosi sat od par stotina evra, Đukanovićeva kolekcija vrijedi milione (VIDEO)
FOTO: Đ. KOJADINOVIĆ/RAS SRBIJA

Đorić kaže da je nakon provedenog istraživanja došao do zaključka da prvi čovjek Srbije nosi sat vrijednosti između 130 i 500 evra, dok lider Crne Gore ima kolekciju vrijednu nekoliko miliona evra.

Vučić nosi sat njemačke proizvodnje koji nije brend renomiranog proizvođača već se radi o brendu koji proizvodi automobile. Dobio ga je od prijatelja prilikom posjete Njemačkoj u kompaniji Folksvagen – tvrdi Đorić.

Vučić je naime rekao da sat ne košta više od 130 evra, dok Đorić ističe da zasigurno košta više, otprilike do 500 evra s obzirom da je sat rađen u limitiranoj seriji i da se ne može pronaći u prodaji na internetu te ima nekoliko nesvakidašnjih funkcija.

Za razliku od Vučića njegov crnogorski kolega je pravi kolekcionar i veoma vodi računa o satovima koje nosi.

– U njegovoj kolekciji su satovi vrijedni nekoliko miliona evra. U posljednje vrijeme najčešće nosi Breguet retrogradni indikator, koji se pravi u platini. Mehanizam je mehanički, na kožnom kaišu – kaže Đorić. On ističe da se Đukanović fokusira na određene satove i tako pravi kolekciju.

– Lijepo je vidjeti da neko ne kupuje satove jer su samo skupi… – dodao je, piše Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu