Zabava

"Samo sam joj spustio slušalicu" Desingerica proživio agoniju sa suprugom, pa priznao sve o AFERI sa Majom Marinković

Dragomir Despić Desingerica i Maja Marinković ljetos su bili u jeku skandala kad su zajedno uhvaćeni na jednom bazenu u Budvi, on konačno priznao kako je njegova žena reagovala na to.

Maja Marinković i Desingerica
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Ljetos je u medijima odjeknula vijest da su bivša zadrugarka i popularna starleta Maja Marinković i skandalozni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica zajedno uhvaćeni tokom ljetovanja u Crnoj Gori, na jednom bazenu u Budvi. Od tog trenutka njihov odnos je počeo da intrigira javnost, a afera je postala jedna od glavnih za komentarisanje, jer Desingerica ima ženu sa kojom je već 11 godina.

Pročitajte još

Popularni reper je konačno progovorio o situaciju kad su Maja i on uhvaćeni na bazenu. Naime, on je govorio da je to bio jedini put u njegovom životu da su ga mediji izbacili iza takta, a da je nakon objavljivanja tih slika proživio agoniju sa svojom suprugom, koja ga je probudila u devet ujutru, čim je ugledala taj tekst, dok je on još uvijek bio u Crnoj Gori, piše Blic.

– Kad sam bio u Crnoj Gori tad su me mediji izbacili iz takta, jedini put. To je bilo ono na bazenu sa Majom. Spavao sam, budim se, žena me je probudila. U devet ujutru mi zvoni telefon, radi viber… Ja se javljam, a ona kaže: “Šta radiš? Uđi na viber”. Znao sam da nešto jeste, ulazim na viber, ono link… Spustio sam joj slušalicu i onda ide agonija – govorio je Desingerica za IDJ.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije