Digitalna Srpska

SAMO ZA ODABRANE Tinder najavio VIP režim, cijena pretplate 500 dolara mjesečno

Društvena mreža za pronalaženje partnera, Tinder, imaće program za "odabrane", uz pretplatu od 499 dolara mesečno.

Tinder
FOTO: SASCHA STEINBACH/EPA

Ova pretplata biće dostupna samo onim korsnicima koji budu pozvani da se priključe programu pod imenom Tinder selekt.

Kao dio premijum plana, pretplatnici će moći da šalju poruke ljudima sa kojima se ne podudaraju (nemaju “podudaranje” na aplikaciji), dok će najtraženiji korisnici vidjeti njihove profile.

Tinder kaže da je, za sada, ponudio ovaj plan brojci koja je manja od 1 odsto korisnika, i to onima koje smatra “izuzetno aktivnim”.

– Znamo da postoji grupa veoma angažovanih i aktivnih korisnika koji daju prioritet efikasnijim načinima za pronalaženje veza. Zato smo izveli opsežne testove, kako bismo im dali novu ponudu – rekao je glavni proizvodni direktor Tindera Mark Van Risvik, prenosi Blumberg.

Pročitajte još

Ako budu izabrani da se prijave, korisnici će morati da ispune “Prikaz za izbor od 5 stavki”.

To znači da njihov profil mora da sadrži verifikovanu fotografiju, biografiju, pet interesovanja, najmanje četiri fotografije i detalje o tome kakvu vezu traže. Ako je njihova prijava odobrena, članovi mogu da dodaju ekskluzivnu značku Selekt na svoj profil.

Članovi koji imaju Selekt takođe mogu da sakriju ovaj znak, u slučaju da ne žele da ljudi znaju da su platili za paket najvišeg nivoa.

Nova pretplata dolazi više od godinu dana nakon što je Tinderova matična kompanija, “Meč grup “, kupila dejting aplikaciju Liga koja funkcioniše samo po pozivu, a koja cilja na “ambiciozne, karijerno orijentisane samce”. Ta aplikacija košta korisnike do 1.000 dolara nedjeljno.

Za sada, čini se da glavna privlačnost Tinder selekt programa leži u njegovoj ekskluzivnosti i prilici da poboljšate svoje šanse sa najtraženijim korisnicima, piše b92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije