Hronika

SAPUNICA SE NASTAVLJA Elvedin Hamzić pobjegao od OTIMAČICA, djevojka ostala TRUDNA

Lukavčanin Elvedin Hamzić, čija se porodica 16. januara oglasila na Fejsbuku apelom tražeći pomoć u pronalasku ovog mladića, sinoć je, navodno, „pobjegao“ od „otimačica“.

SAPUNICA SE NASTAVLJA Elvedin Hamzić pobjegao od OTIMAČICA, djevojka ostala TRUDNA
FOTO: FACEBOOK

Jedna od rodica ovog mladića je u izjavi rekla da su Elvedina Hamzića otele dvije žene iz Dubrava te da ga drogiraju i drže zarobljenog u svojoj kući.

Pročitajte još

Redakciji Avaza danas se javila ženska osoba, koja se predstavila kao izvjesna Lejla Mujezinović, tvrdeći da je majka djevojke koja nosi dijete Elvedina Hamzića.

Ja sam majka Dženite, koju je Elvedin Hamzić iskoristio i napustio sinoć u ponoć. Samo želim da mu poručim da je trudnoća utvrđena od ljekara ginekologa. Moju je kćerku iskoristio. On je sinoć nestao iz moje kuće. Pokrao mi novac, moju kćerku napustio u ovakvom stanju. Sad se curica nervira, a znate kako trudnoj ženi sve utiče – rekla je Lejla.

U razgovoru je potvrdila da živi u Donjim Dubravama, ističući da je u njenu kuću „Elvedin Hamzić došao sam“.

– On je samovoljno bio ovdje, nije njega niko pozvao u moju kuću. On je sam došao. Ja sam podstanarka, samohrana majka, nemam penzije, nemam ništa. Njegova porodica je ono izjavljivala, rekla sam mu da ću se javiti i ja za komentar. Njegova porodica je neuračunljiva podobro – rekla je Lejla.

Ona tvrdi i da je u teškom materijalnom stanju te da ne zna šta da radi sa kćerkom.

– Molim vas možete li mi ikako pomoći da se vidi šta će se sa ovom djevojčicom. On je meni dijete otrovao, nešto mi je dao djetetu da popije. Od mene je tražio imam li ja drogu, tražio je alkoholno piće. Kod mene nema ni droge ni alkohola niti se ja time bavim – tvrdi žena, koja se predstavila kao majka Dženite, koja je, navodno, trudna sa Elvedinom Hamzićem.

Porodica Elvedina Hamzića nije željela komentarisati ove navode. Inače, na Fejsbuk profilu ovog mladića danas je obrisana objava koju je podijelio njegov prijatelj 16. januara, a riječ je o apelu za njegov pronalazak.