Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŠAROVIĆ UBIJEĐEN “SDS u Banjaluci biće dio snaga koje će dovesti do PROMJENA”

Politika
Autor:

Foto: SDS/RAS Srbija

Želimo da SDS bude dio strukture koja će u budućnosti upravljati Banjalukom na bolji način nego što to radi postojeća vlast, rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović na svečanom prijemu za članove koje u januaru već tradicionalno organizuje Gradski odbor SDS Banjaluka.

– Želimo da SDS bude nezaobilazan faktor u gradu i mislim da smo na dobrom putu da okupimo sve one snage koje smatraju da treba da dođe do promjena. Ključno je da imamo unutrašnju koheziju i jedinstvo i onda samo od nas zavisi da li će doći do promjena u ovom važnom gradu za Republiku Srpsku – istakao je Šarović.

Predsjednik SDS je rekao da je tu da podrži gradsku organizaciju Srpske demokratske stranke u Banjaluci i da je Banjaluka najvažnije mjesto za SDS.

– Večeras smo sumirali prošlu godinu, ulazimo u novu godinu u kojoj su naše ambicije najveće – rekao je Šarović.

Predsjednik Gradskog odbora SDS Slavko Grbić rekao je da večeras Gradski odbor SDS počinje aktivnosti na ostvarenju izborne pobjede 2020. godine u Banjaluci.

– Imamo šta da ponudimo građanima Banjaluke i to će naši građani i birači čuti u narednom vremenskom periodu. Naš program i naše djelovanje biće obojeno pozitivnom energijom i željom za dobrobit grada Banjaluke i Republike Srpske. Zadovoljstvo mi je da najavim da od danas počinje izborna trka za osvajanje vlasti u gradu Banjluci – naglasio je Grbić.

Gradski odbor SDS Banjaluka organizovao je večeras svečani januarski koktel za svoje članove, a događaju su prisustovali poslanici Davor Šešić, Ivanka Marković, Milan Tubin kao i mnogobrojni članovi i simpatizeri SDS iz Banjaluke.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO