Politika

SASTANAK U MOSTARU BEZ DOGOVORA Čović poručio da je atmosfera bila pozitivna, ali bez saglasnosti oko tri evropska zakona

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović rekao je da na sastanku u Mostaru lidera stranaka u vlasti na nivou BiH nije napravljen očekivani iskorak kada je riječ o tri zakona - o izborima, o sukobu interesa i sudu BiH.

SASTANAK U MOSTARU BEZ DOGOVORA Čović poručio da je atmosfera bila pozitivna, ali bez saglasnosti oko tri evropska zakona
FOTO: SRNA

On je nakon sastanka istakao da su se danas pokušali usaglasiti oko zakona, ali i da su imali i otvorena tehnička pitanja.

Čović je rekao da je za očekivati da se u nekoliko narednih dana može nešto usaglasiti.

On je rekao da će radne grupe nastaviti sa radom i, ako se negdje usaglase, da to ide dalje u proceduru.

U Mostaru je održan sastanak predsjednika SNSD Milorada Dodika, HDZ Dragana Čovića, te lidera stranaka “Trojke” – SDP Nermina Nikšića, Naroda i pravde Elmedina Konakovića i Naše stranke Edina Forte.

Pročitajte još

U delegaciji SNSD su bili i Željka Cvijanović, Staša Košarac, te Snježana Novaković Bursać. Prisustvovali su i lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, te ispred Narodne partije Srpske Senka Jujić.

Prisustvovali su i iz HDZ-a BiH Borjana Krišto, Darijana Filipović i Davor Bunoza, iz Naroda i pravde Aljoša Čampara, Naše stranke Peđa Kojović i Sabina Ćudić, te iz SDP-a Nerin Dizdar.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije